Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας στην προσπάθεια μας να αποκτήσουμε ένα μωρό. Μα πάνω από όλα σας ευχαριστούμε πολύ για το γλυκό σας τρόπο και την ευγενική σας συμπεριφορά απέναντί μας. Χαιρόμαστε πολύ που σε αυτή την τόσο σημαντική  μας στιγμή γίνατε κομμάτι της ζωής μας !

Αγαπημένε μας φίλε Νίκο! 

Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για εμάς σε αυτή την δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

Η επαγγελματική ευσυνειδησία πάντα να σε διακρίνει. Σου ευχόμαστε υγεία χαρά και δημιουργία. Χίλιες ευχές χίλιες επιτυχίες σε ότι και να κάνεις. Η ευχή της Παναγίας πάντα να συνοδεύει τα βήματά σου.

Αγαπημένε μου γιατρέ, να λοιπόν που φτάσαμε στο τέρμα μιας διαδρομής. Ο δρόμος ήταν μακρύς για αυτό και η ανταμοιβή τόσο μεγάλη. Έτσι πέραν της απύθμενης χαράς του ερχομού δύο παιδιών σου οφείλω την απαλλαγή της ζωής μας από ένα κυκεώνα μικροψυχίας και μελλοντικής εκμετάλλευσης της  Μ...! 

Αυτό το τριπλό χρέος ζωής και μια άγνωστή μας γυναίκα είναι για μένα η μεγαλύτερη ευεργεσία της ζωής μου, ανυπέρβλητα προς ανταπόδοσιν. 

Ξέρεις όμως πως μία μεγάλη πια οικογένεια στο τόπο καταγωγής σου που τόσο αγαπάς θα περιμένει εσαεί εσένα και τους δικούς σου  ..και ΄΄οχι μόνο στα “εύκολα”.

Αγαπητε μας γιατρέ κ Μπαθρέλλο μέσω αυτής της επιστολής ,θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς και την ομάδα σας για την απόλυτη ευτυχία που μας χαρίσατε!!! 

Για την εμπιστοσύνη την ελπίδα και την ασφάλεια που μας μεταδώσατε από την πρώτη στιγμή που σας συναντήσαμε... Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα ενθαρρυντικά σας λόγια και την ελπίδα ότι η προσπάθεια μας θα πάει καλά... και έτσι έγινε... 

Εμείς βάλαμε τα υλικά και τη αγάπη μας και εσείς μαζί με τους άρτιους συνεργάτες σας, μας βοηθήσατε να δημιουργηθούν τα θαύματα της ζωής μας !!! 

Σε κάθε βήμα της προσπάθειας μας σε κάθε δυσκολία που παρουσιάστηκε ήσασταν δίπλα μας και όχι μόνο σα γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος... Μας καθησυχάζατε και μας γεμίζατε αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά... 

Έτσι με την πολύτιμη βοήθεια σας και την βοήθεια του Θεού, φτάσαμε ώς το τέλος αυτής της προσπάθειας  και αποκτήσαμε δύο πανέμορφα και υγιέστατα αγοράκια (τους παίκτες όπως τους λέγατε εσείς!!!) 

Γέμισε η αγκαλιά μας και το σπίτι μας χαρά!!! 

Θα σας θυμόμαστε με αγάπη και θα σας ευγνωμονούμε για μια ζωή! 

Για κάθε που η δύναμη της  Ανάγκης και της Θέλησης οδηγούν σε μονόδρομους  Ρίσκου και Υπερβάσεων, για την περίπτωση που οι μικρές πιθανότητες μας υποχρεώνουν να στηριχθούμε στόν εαυτό μας, ταυτόχρονα αναφωνώντας...” In God we trust”. 

Όταν το ευχαριστώ δε μπορεί να μείνει σχήμα λόγου. Από μια Μανιάτισσα που οι καλοί φίλοι λένε .....Λεωνίδα......

Κούκλα μου έλα να σε φιλήσω. Το test ειναι θετικό!!! Ήταν Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2016 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα .....Η αγωνία, η δυσκολία να πιστέψω ότι τα είχα καταφέρει, ο φόβος όλα να πάνε καλά, απομακρύνονταν σε κάθε επίσκεψη που τελείωνε πάντα με τα ίδια λόγια σας: “ Eίναι ένα ωραίο μωρό πολύ ωραίο”. 

Στίς 19 Αυγούστου αποδέιχτηκε πώς εκτός από ωραίο, είναι ένα μωρό περίεργο και ανυπόμονο να μας γνωρίσει... Εκανε εσάς και εμάς να τρέχουμε!!!! 

Η διαδικασία του τοκετού, της προσπάθειας για φυσιολογικό αλλά και η καισαρική που ακολούθησε ήταν για μένα σχεδόν ευχάριστη... Ένιωθα τόσο χαλαρωμένη και σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά που όσο το σκέφτομαι απορώ. 

Δέν χρειάζεται να σας πώ σε ποιόν το οφείλω... 

Όλα τα ευχαριστώ του κόσμου δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας για το πλασματάκι που χθές πήραμε πρώτη φορά αγκαλιά και σύντομα θα 'ναι μαζί μας στο σπίτι. 

Είμαστε πολύ τυχεροί που σας βρήκαμε και να ξέρετε ότι ανυπομονω ήδη να τα ξαναζήσω όλα αυτά. 

Έυχομαι να συνεχίσετε καθημερινά να κάνετε ζευγάρια ευτυχισμένα και να είστε πάντοτε καλά εσείς και όσοι αγαπάτε!

Γιατρέ μας... Η Παναγία Τσαμίκα προστάτιδα του νησιού μας εδώ στη Ρόδο να είναι πάντα δίπλα σε εσένα και την οικογένεια σου.

Σε ευχαριστούμε πολύ που στάθηκες δίπλα μας και μας βοήθησες να ζήσουμε το ΘΑΥΜΑ μας ολοκληρώνοντας την οικογένεια μας με τα δύο υπέροχα πλασματάκια... τα κορίτσια μας. Ελπίζοντας να σε ξαναδούμε. Πολλά πολλά φιλιά από όλους εμάς με απέραντη ευγνωμοσύνη και αγάπη!!!!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ