Αγαπητέ μας γιατρέ κ. Μπαθρέλλο

Αγαπητε μας γιατρέ κ Μπαθρέλλο μέσω αυτής της επιστολής ,θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς και την ομάδα σας για την απόλυτη ευτυχία που μας χαρίσατε!!!

Για την εμπιστοσύνη την ελπίδα και την ασφάλεια που μας μεταδώσατε από την πρώτη στιγμή που σας συναντήσαμε… Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα ενθαρρυντικά σας λόγια και την ελπίδα ότι η προσπάθεια μας θα πάει καλά… και έτσι έγινε…

Εμείς βάλαμε τα υλικά και τη αγάπη μας και εσείς μαζί με τους άρτιους συνεργάτες σας, μας βοηθήσατε να δημιουργηθούν τα θαύματα της ζωής μας !!!

Σε κάθε βήμα της προσπάθειας μας σε κάθε δυσκολία που παρουσιάστηκε ήσασταν δίπλα μας και όχι μόνο σα γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος… Μας καθησυχάζατε και μας γεμίζατε αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά…

Έτσι με την πολύτιμη βοήθεια σας και την βοήθεια του Θεού, φτάσαμε ώς το τέλος αυτής της προσπάθειας και αποκτήσαμε δύο πανέμορφα και υγιέστατα αγοράκια (τους παίκτες όπως τους λέγατε εσείς!!!)

Γέμισε η αγκαλιά μας και το σπίτι μας χαρά!!!

Θα σας θυμόμαστε με αγάπη και θα σας ευγνωμονούμε για μια ζωή!

Αγαπημένε μου γιατρέ

Αγαπημένε μου γιατρέ, να λοιπόν που φτάσαμε στο τέρμα μιας διαδρομής. Ο δρόμος ήταν μακρύς για αυτό και η ανταμοιβή τόσο μεγάλη. Έτσι πέραν της απύθμενης χαράς του ερχομού δύο παιδιών σου οφείλω την απαλλαγή της ζωής μας από ένα κυκεώνα μικροψυχίας και μελλοντικής εκμετάλλευσης της Μ…!

Αυτό το τριπλό χρέος ζωής και μια άγνωστή μας γυναίκα είναι για μένα η μεγαλύτερη ευεργεσία της ζωής μου, ανυπέρβλητα προς ανταπόδοσιν.

Ξέρεις όμως πως μία μεγάλη πια οικογένεια στο τόπο καταγωγής σου που τόσο αγαπάς θα περιμένει εσαεί εσένα και τους δικούς σου ..και ΄΄οχι μόνο στα “εύκολα”.

Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για εμάς

Αγαπημένε μας φίλε Νίκο!

Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για εμάς σε αυτή την δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

Η επαγγελματική ευσυνειδησία πάντα να σε διακρίνει. Σου ευχόμαστε υγεία χαρά και δημιουργία. Χίλιες ευχές χίλιες επιτυχίες σε ότι και να κάνεις. Η ευχή της Παναγίας πάντα να συνοδεύει τα βήματά σου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας στην προσπάθεια μας να αποκτήσουμε ένα μωρό. Μα πάνω από όλα σας ευχαριστούμε πολύ για το γλυκό σας τρόπο και την ευγενική σας συμπεριφορά απέναντί μας. Χαιρόμαστε πολύ που σε αυτή την τόσο σημαντική μας στιγμή γίνατε κομμάτι της ζωής μας!